Home Tarieven Vragen Zo werkt het Contact  
 

Mailinglist

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste tarieven, nieuwe landen en nieuws, vul dan hier je e-mail adres in en wij houden je op de hoogte!
 

Wil je de Goedkoopbellen.nl nieuwsbrief niet meer ontvangen, geef hier je emailadres in, we halen je meteen van de lijst.
 


In contact met Goedkoopbellen.nl

Goedkoopbellen.nl is een klein bedrijfje tussen de telecomreuzen. Wij kunnen onze superlage tarieven hanteren omdat we onze kosten zo laag mogelijk houden. Daarom hebben we geen telefonische helpdesk. Heb je een vraag over onze diensten, een opmerking of wil je een storing melden, maak dan gebruik van onze elektronische klantenservice.

Weet u een goedkopere telecom aanbieder?
 
Naar vaste telefoons
 CPM
Via toegangsnummer:
Naar mobiele telefoons
 CPM
Via toegangsnummer:

Weet u een goedkopere telecom aanbieder?

 

Heb op vakantie Celia leren kennen; en het werd serieuzer dan ik ooit had verwacht. Alleen 1 probleempje; ze woont in Brazilie.... Ik miste haar heel erg, maar dacht dat bellen onbetaalbaar zou zijn. Tot een vriend mij attendeerde op Goedkoopbellen.nl. Echt fantastisch! Nu bel ik haar iedere dag en is ze toch een beetje bij me. Wow, dat dit kan: bellen naar bijna de andere kant van de wereld, voor 5cent per minuut. Echt ongelooflijk. SUPER!!!
Groeten Kees

Ook iets leuks aan ons te melden? Klik hier!