Home Tarieven Vragen Zo werkt het Contact  
 


Ik wil een specificatie hebben voor de telefoonnummers die gedraaid zijn per toegangsnummer, kan dat???
Telefoonnummers die gebeld zijn met een toegangsnummer zijn niet terug te vinden op de nota van uw provider (KPN/UPC etc.). Ook zijn deze niet terug te vinden op een gespecificeerde nota. Enkel de toegangsnummers zijn terug te vinden. Helaas schieten de nota's van de telefoonmaatschappijen hierin tekort!
Hoeveel kost bellen naar...
Kijk in de tarieflijst en zoek naar de bestemming die je wilt bellen. Achter het land staat het tarief in eurocent per minuut. Dit 090X-tarief is inklusief alles: Verbindingskosten, BTW, alles! Het enige dat daar nog bijkomt is een starttik (4,5 cent). Voor ieder gesprek hoor je bovendien een tariefmelding. Zo weet je altijd wat het gesprek kost!
Hoe betaal ik voor jullie diensten?
Je krijgt van ons GEEN rekening. Je betaalt nl. via je normale (KPN) telefoonrekening. Als je belt via de kabel of een UPC/Priority abonnement hebt, staan de gesprekskosten naar onze nummers ook gewoon op je rekening.
Wat betaal ik nu precies?
Heel eenvoudig, je betaalt ons alleen het tarief dat wij vermelden. Dus GEEN extra kosten per maand of per minuut. Bovendien zijn alle tarieven inclusief BTW.

Het tarief dat je achter het Goedkoopbellen.nl-toegangsnummer ziet staan is inklusief alles. Dus in de kosten van het bellen naar het 0900-nummer, zitten alle internationale kosten al verwerkt. Je betaalt dus ALLEEN het tarief dat je bij ons nummer ziet staan, niets meer!
Betaal ik per minuut of per gebelde seconde?
Je betaalt per seconde.
Ik heb een vraag over jullie starttik
Goedkoopbellen.nl rekent een starttik van slechts 4,5 cent voor alle toegangsnummers. Wanneer je verbinding hebt met ons systeem - pas na de gratis tariefmelding - wordt er eerst de starttik berekend, en vervolgens het geldende tarief per minuut (afgerekend per gebelde seconde).
Ik heb een vraag over de BTW
Alle prijzen op onze website zijn INCLUSIEF 19% BTW. Als je de Goedkoopbellen.nl-gesprekken op je telefoonrekening bekijkt, zie je ze in eerste instantie exclusief BTW getoond, pas in de laatste optelling wordt de BTW over alle gesprekken berekend. In onze lijsten tonen we de prijzen voor het gemak altijd inclusief BTW (want dat moet je uiteindelijk ook betalen).
Ik heb een Belbudget/Belplus bij KPN. Kan ik Goedkoopbellen.nl gebruiken?
Ja, je kunt met iedere abonnementsvorm van KPN bellen met onze toegangsnummers.
Ik ben nu lid bij Tele2 /OneTel . Kan ik dan ook nog Goedkoopbellen.nl gebruiken?
Ja, gewoon onze 090x-toegangsnummers voor het gesprek draaien, en je belt automatisch tegen de superlage Goedkoopbellen.nl tarieven
Moet ik de 090x kosten bij de tarieven van de desbetreffende land optellen?
Nee, je betaalt alleen het tarief van het 090x-nummer (dit is incl. BTW), je betaalt NOOIT extra kosten! Onze unieke, gratis tariefmelding voorkomt verrassingen.
Kan ik ook vanuit een telefooncel via Goedkoopbellen.nl bellen?
Ja, dat is wel mogelijk, maar niet erg voordelig! KPN (maar ook Telfort) brengt voor het bellen van 090x-nummers vanuit de telefooncel een starttarief van maar liefst 1,13 Euro plus 0,11 Euro per 8 sec. in rekening. Bellen via Gpedkoopbellen.nl is dus het voordeligst vanaf een normale, vaste aansluiting!
Waarom is Goedkoopbellen.nl zo goedkoop?
Dit komt omdat bij ons alles automatisch gaat. Wij hebben geen telefonische helpdesk, versturen geen rekeningen en hebben zo min mogelijk mensen in dienst.
Moet ik me aanmelden?
Nee, je hoeft je bij ons niet aan te melden; je betaalt ook GEEN abonnementskosten.
Hebben jullie een minimumbelbedrag per maand
Nee. Al bel je voor een dubbeltje per maand, het maakt bij Goedkoopbellen.nl niets uit hoeveel je belt.
Hebben jullie nog tips?
Hier komen ze: Als je een nummer intoetst, sluit dan af met een hekje (#). Vind je het bellen te lang duren, toets dan een "9". Je komt dan terug in het Hoofdmenu; Is het nummer dat je belt in gesprek, krijg je nu een "Herhalingsmogelijkheid" (erg makkelijk!)
Betaal ik ook bij "in gesprek"?
Ja. Omdat we gebruik maken van 090x-nummers, betaal je zodra je kontakt hebt met onze computer. Probeer zo mogelijk af te spreken wanneer je gaat bellen.
Ik wil jullie graag persoonlijk spreken
Om kostenefficient te werken, hebben we bewust gekozen om niet telefonisch bereikbaar te zijn. Alle uitleg over ons systeem is in principe op deze website te vinden. Heb je desondanks een vraag, opmerking of wil je iets aan ons doorgeven, maak dan gebruik van onze electronische klantenservice
Ik wil via een GSM naar het buitenland bellen, kan dat?
Ja, en we zijn ook nog stukken goedkoper, alleen mobiele operators brengen nog eens extra kosten in rekening!
Betaal ik meer als ik met een gsm van jullie nummers gebruik maak?
Ja, vraag bij je mobiele operator na wat zij rekenen voor het bellen naar 0900-nummers.
Ik telefoneer via de kabel, kan ik Goedkoopbellen.nl dan ook gebruiken?
Ja. Dit kan omdat wij geen carrierselect (zoals Tele2,Onetel) bedrijf zijn. Wij bieden het goedkoop bellen naar het buitenland aan via 090x-nummers. Deze nummers zijn voor IEDEREEN toegankelijk. Kabelfoon gebruikers kunnen dus ook gewoon profiteren van onze superlage tarieven.
Kan ik ook in het buitenland gebruik maken van Goedkoopbellen.nl?
Nee, het is niet mogelijk om in het buitenland gebruik te maken van Goedkoopbellen.nl.
Het is alleen mogelijk om van een nederlands toestel met Goedkoopbellen.nl te bellen of van een nederlandse mobiel IN Nederland.
Ik belde altijd via een andere carrier selectie bedrijf (Tele2/Scarlet/etc). Kan ik dan ook van jullie dienst gebruik maken?
Ja, dat kan. Toets de Goedkoopbellen.nl-toegangsnummers in zonder de code (1601/1650/etc) en je belt automatisch tegen onze supervoordelige tarieven
Welke persoonsgegevens heeft Goedkoopbellen van mij?
Goedkoopbellen heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.
Ik wil de persoonsgegevens inzien die Goedkoopbellen van mij heeft?
Goedkoopbellen heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.
Ik wil de persoonsgevens die Goedkoopbellen van mij heeft verwijderen?
Goedkoopbellen heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.
 
 
         
 
Naar vaste telefoons
 CPM
Via toegangsnummer:
Naar mobiele telefoons
 CPM
Via toegangsnummer:

Weet u een goedkopere telecom aanbieder?

 

Ik zit 3 maanden in Senegal voor vrijwilligerswerk. Gelukkig kan het thuisfront me bereiken! De telefoon staat hier roodgloeiend. Ik ben heel blij dat ik ze niet hoef te missen. Goedkoopbellen.nl bedankt!
Andre

Ook iets leuks aan ons te melden? Klik hier!